Breaking Down part 1

Nu så har jag tittat på breaking down och den är jätte bra :) Den kan jag iallafall rekomendera för er :D Igår så var jag på dragkampsträning och det gick bra men jag är lite öm i axlarna och händer. Det var därför det inte kom något inlägg igår. Idag så började jag inte fören klockan 11.55 så jag satt bara och gjorde ingenting hela förmiddagen. Sen hade vi fysik med Eva men där så fick vi ha ea och på sv efteråt så tittade vi på en film som heter Robotar. Sist så hade vi eng och där så skulle vi titta på Dora utforskaren men våran lärare hittade ingen film med henne så vi tittade istället på "how I met your mother" och det var väl okej. Jag var och handlade i tisdags så jag köpte ett bälte, två linnen, en mascara, en ögonskugga, en hårborste och en skjorta/blus.

Här kommer det bilder på det :)








Bältet och skjortan/blusen hittade jag inte längre :(

Morron :)

God morron!
Igår så var jag och handlade med min mamma och hittade lite grejor så det kommer upp bilder på dem i em tror jag. Min morgon börjar med ea med Cia eller Sven och sen så har vi hkk så nu ska jag nog vara lite social med Elles istället för att sitta här så hej då!
Ses :)

Inställd matte :)

Hejsan! 
jag hade inställd matte och vi skulle egentligen ha prov så jag är glad :D nu så ska jag spela kort med Manda, Elles och Johanna :P så hej då vi ses! 

:(

Våran tv gick sönder i fredags så jag kunde inte se eruovision song contest! jaja jag skulle väl ändå ha somnat så :P jag har inte så jätte mycket att säga utom att jag gick upp kl 06.oo idag för att göra en kladdkaka och fixa frukost på sängen åt mamma.  

Dragkamp :)

Hej igår så var jag på dragkamps träning och det var jätte kul men jätte jobbigt och jag var också ganska dålig. men men. Man kan ju inte bli proffs direkt heller :) Det var också anledningen till att jag inte blogga igår. Ja nu så har jag klippt en utav våra gräsmattor och det är skit kul att köra gräsklippare!!! Det kan jag rekomendera! Nu så har jag skrivit klart min sv fabel och den blev sådär :S   

Dagens!



Sola!!!

Nu så ligger jag och solar och tänkte göra lite läxor men har ingen större lust med det :S Nej ett MOLN!!! Usch vad kalt det blir när det kommer moln. Jippi nu är det över!! Ja det är bara 14 dagar kvar innan jag har sommarlov så det är jätte skönt! Ni får nog in ett inlägg på "dagens" lite senare idag för jag har inte kameran här ute så det kommer senare :) Nej nu så ska jag göra lite läxor så hej då!

Har Musik, Sv och fysik att göra ;P

Skulle inte vara helt fel:

*

Hej nu så har jag städat min garderob så den ser faktist ganska okej ut :) Här får ni se hur den såg ut före och efter:

Före:




Efter:



Inte världens bästa bilder men men :D

Skolavslutning!

här är två förslag på vad jag kanske ska ha så ni får gärna komentera vad ni tycker :)

Förslag 1

Förslag 2

Vanlig Söndag

Hej!
Nu sitter jag här och har intet vätigt för mig. ska nog snart ut till farfar och hjälpa honom att bygga en "altan." Jag tror att det kommer bli jätte fint så jag kan lägga upp en bild när det är klart så får ni se. :)


Jippi!

Nu så har jag lyckats få in en header så nu är jag jätte glad och så var jag ute och tog lite bilder som jag tänkte lägga upp så här kommer dem:


 







Hoppas ni gillar dem <3

Header!

Jag blir galen!! jag lyckas inte få headern att sitta som den ska så nu vet jag inte hur det ser ut så ni får ursäkta. jag ska se om jag kan fixa det ikväll men det går sådär :( ja ja vi får se :D

Hjälp!!

 Jag har inte en aning om vad jag ska ha på mig på skolavslutningen och jag vet att jag ska upp på scenen för jag har varit med i KRAM i år så då ska vi komma upp. Så nu behöver jag eran hjälp att bestämma avslutningskläder så skicka en komentar med ett eller flera förslag :) Snälla!  

Vill bara säga en sak, jag hatar såna som kopierar en själv så fort man gör något nytt eller har något nytt klädesplagg!! 

Städa :S

Hej på er!
Jag hade tänkt att jag skulle ta och städa lite i mitt rum för det ser förjävligt ut om jag ska vara ärlig :) ja så det får jag nog ta och göra för jag skulle kunna tro att Karolina kommer upp ikväll och hon vill nog gärna att hennes säng ska få plats i rummet :) Karolina är min kusin för er som inte viste det och det är hon jag brukar rida med så vi ska upp och rida Nökkvi imorron för han är hos en som heter Anna Danielsson och hon ska träna honom i en månad för att han inte är så lydig och så har han svårt med en gångart. Ja ni får nog ett inlägg senare ikväll så vi ses!

Aktivitetsdag!

Hejsan!
 Idag så har vi haft aktivitetsdag och det var ganska kul. Vi började med att spela Boul och det van Jag, Elsa och Manda! Sedan så fick vi en rast och så när vi kom tillbaka så skulle vi prova dragkamp :) det var jätte kul! Vi fick prova att dra i en sak som visade hur hårt man drog, både vanligt och med ankarfattning och sen så fick vi prova hur hårt vi kunnde klämma till med handen. Efter det så fick vi dra tillsammmans och så fick vi dra mot krister som var den som hållde i det. Sen så fick vi prova på att kasta yxa och det gick inte så bra men det var ändå roligt :) Efter det så åt vi lunch och sen så fick vi välja mellan att spela tennis, pingis eller freesbe golf så jag valde tennis och så kom jag, Manda, Elsa, Becca och Elin på att vi kunde spela kubb istället så det fick vi. Sen var klockan 13.oo så då spelade alla brännboll och det var också jätte kul! :)     

Tack Susanne <3

Hejsan!
Jag vill tacka Susanne för att hon hjälpte mig med min header som blev jätte fin! här får ni en länk till hennes och hennes systers Jessicas blogg: http://wallinii.blogg.se/
//Emma
RSS 2.0